ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ МІЖНАРОДНОЇ ТОРГІВЛІ





Міністерство освіти і науки України

Коледжі та технікуми Києва після 9 класу

Коледжі та технікуми Києва після 9 класуКоледжі та технікуми Києва після 9 класу
стають все більш популярні серед жителів України. Тож не дивно, що багато людей піклуються про майбутнє своїх дітей ще заздалегідь, адже саме в цьому віці потрібно починати вибирати спеціальність і життєвий шлях. Так як саме в установах, на кшталт технікуму або коледжу в Києві, після 9 класу школяр може навчитися чогось самостійно і проявити свої навички на практиці, ми рекомендуємо зупинитися на Коледжі міжнародної торгівлі. Саме у нас у дітей є можливість отримати диплом за спеціальністю «Право» йди «Економіка». Також ми надаємо можливість вибрати напрямок в сторону підприємницької діяльності, маркетингу, менеджменту та фінансів. Ваша дитина може стати в майбутньому співробітником банку, зайняти важливе місце в компанії або навіть відкрити власну справу в технікумі або нашому коледжі після 9 класу. Київ - місто можливостей, але ними треба вміти скористатися вчасно. У стінах нашого навчального закладу займаються розвитком студента не просто в певних напрямках. Ми готуємо Ваших дітей до дорослого життя відразу після 9 класу. Коледжі та технікуми Києва користуються великою популярністю з очевидної причини - саме там у молодого і перспективного людини є можливість отримати спеціальність і вже до вступу до престижного університету мати роботу. Таке рішення дозволяє почати кар'єрний ріст раніше однолітків і домогтися значних успіхів у матеріальному плані вже в молодому віці.

Щоб вступити в наш ВНЗ, необхідно мати хороші оцінки в атестаті після випуску з середньої школи. Для цього наші викладачі можуть зайнятися підвищенням знань ще до надходження. Підготовчі курси покликані заповнити прогалини в знаннях основних предметів, які перераховані на сайті нашого закладу. Варто також зауважити, що коледжі та технікуми Києва після 9 класу стають не просто переходом в новий заклад. План навчального процесу разюче відрізняється від шкільного. Тут у дитини з'являється можливість приділити багато часу практиці, випробувати свої сили на роботі.


Приходьте на день відкритих дверей або дізнавайтеся про всі переваги отримання спеціальної освіти в стінах технікумів після 9 класу. У Києві наш коледж має непогрішиму репутацію, яка підтверджена десятками працевлаштованих випускників.